Pionirsko mladinsko tekmovanje GZ Novo mesto 2017

Posted on Posted in Tekmovanja

Pionirsko-mladinsko tekmovanje GZ Novo mesto 2017

V soboto, 13.5.2017, je v Mirni Peči potekalo pionirsko-mladinsko tekmovanje pod okriljem gasilske zveze Novo mesto. Tekmovali so mladi gasilci v kategorijah pionirk, pionirjev, mladink in mladincev. Tekmovanja smo se udeležili z ekipo pionirjev in mladincev, ki sta imeli težko delo, saj sta nastopali v kategorijah z največjim številom ekip in posledično močno konkurenco.

Pionirjem izvedba tokrat ni šla po načrtih. V konkurenci nekaj več kot štiridesetih ekip so na koncu zasedli 30. mesto. Veliko boljše volje so se zgodaj popoldne v domači gasilski dom vrnili mladinci. Vajo razvrščanja in mokro vajo s hidrantom so tokrat opravili brez kazenskih točk, kar je na koncu, v konkurenci 21 ekip, prineslo končno 5. mesto in pokal!

Mladim čestitamo za dosežke in vztrajnost na vajah in pripravah, hkrati pa se zahvaljujemo mentorjema Urški in Matevžu ter ostalim sodelujočim, za voljo in sodelovanje pri izpopolnjevanju gasilske mladine. S tem so naši mladi člani zaključili tekmovalno leto v gasilsko-športnih disciplinah. Do konca leta je na sporedu še nekaj zanimivih tekmovanj, upamo, da tudi z našo udeležbo.